World Servants

Beste dorpsgenoten,

Er zijn al mooi wat bestellingen binnen gekomen voor de aardappel en potgrond actie.
Voor de mensen die hebben besteld en gedoneerd; heel erg bedankt!
Mochten wij u gemist hebben en wil u nog bestellen, dan kan dat! Dit kan nog t/m maandag 11 maart. Dit kan door te bellen naar 06-42925752 of te mailen naar bakkeveenworldservants@gmail.com.

Blidstar                             10 KG                                  €11,-
Irene                                    10 KG                                  €11,-

Potgrond                          20 Liter                              €3,-
Potgrond                          20 Liter x 4                      €10

Mocht u geen interesse hebben in aardappels en of potgrond, maar u wilt de actie wel sponseren dan kan dit via Geef.ws/Krijn .
Nogmaals hartelijk dank voor uw steun in woord en daad!

Beste gemeenteleden.

Aankomende zomer ga ik weer mee met de Worldservants. Ditmaal gaat de reis naar Latijns-Amerika, Ecuador. Hier gaan we met een groep van in totaal 35 mensen meerdere water zuiveringsinstallaties aanleggen. Om het benodigde geldbedrag bij elkaar te krijgen ga ik ook dit jaar weer actie voeren.

Op 2e kerstdag verzorgen wij de koek-en-zopie van de kerstwandeling. Dus als u meewandelt, kom gezellig langs voor een kopje koffie, thee of warme chocolademelk. Mocht u niet meewandelen en wilt u mij helpen dan kan dat. U kan dan een mail sturen naar: bakkeveenworldservants@gmail.com

Begin 2024 staat de welbekende aardappel- en potgrond actie op de planning. Eind februari kunt u een bestelformulier in de brievenbus verwachten.

Mocht u mij nu alvast willen sponseren dan kan dit via geef.ws/krijn

Mocht u de avonturen van afgelopen jaar in Malawi nogmaals willen lezen kan dit op via onderstand link: https://www.worldservants.nl/nieuws/ma223

Met vriendelijke groet,
Krijn de Haan
Worldservants Bakkeveen

huis-aan-huis-brief-aardappelactie-2024-1.pdf

×

Elk jaar is er gelegenheid voor jongeren uit onze gemeente om in de zomervakantie naar een ontwikkelingsland te gaan en daar te helpen bouwen aan een school, kliniek of aan woonhuizen. De reis en het verblijf moeten door de jongeren zelf worden bekostigd. Daarvoor worden er het jaar voorafgaand aan de reis veel activiteiten georganiseerd om het geld op te brengen. Informatie over deze groep kunt u krijgen bij Krijn de Haan (06 42925752) en Johanna Ekas (0516 541585). Zie ook: https://www.worldservants.nl/bakkeveen.

World Servants project in Nepal

Graag wil ik mij even voorstellen: mijn naam is Feikje de Haan. Ik woon sinds anderhalf jaar samen met Marten van der Galiën, in Ureterp.
Hiervoor heb ik ruim 40 jaar in Joure gewoond, waar ik actief lid van de PKN was, en waar ik (erg) actief was in de werkgroep van de World Servants Joure.

In oktober ga ik met een volwassen World Servants groep op project naar Nepal, waar we, samen met de partnerorganisatie (Light House Foundation) gaan bouwen aan klaslokalen, als onderdeel van een compleet nieuwe school. Het is een groot meerjarig project, waarvan de eerste vier lokalen al gebouwd zijn door een groep jongeren in de zomer van 2022.

Met dit project geven we de kinderen in Kathmandu de mogelijkheid om samen en met gelijke kansen op te groeien.

Foto album van de reis naar Zambia bekijken? Klik op deze link: Project Zambia 2019