Van de World Servants: Zambia zomer 2019

Wij zijn Krijn de Haan en Mirte Kajim en wij zijn afgelopen zomervakantie naar Zambia geweest om een school en een lerarenwoning te bouwen samen met 23 anderen.
Na drie dagen reizen kwamen wij aan in het Zambiaanse dorpje Lilanda waar we heel erg hartelijk werden ontvangen met luid gezang. De dag daarna stonden we alweer om 8 uur klaar om te beginnen met de bouw. De bouw werd geopend met een mooie ceremonie. Er was heel veel lokale bevolking die kwam helpen dan. Dat was heel mooi om te zien. Door deze goede hulp door het project heen hebben wij de klaslokalen tot en met het pleister werk afgekregen en de leraren woning tot en met het dak. We hadden een helle gezellige groep van 25 mensen waaronder 6 leuke leiders. In de groep hebben we inspirerende gesprekken gehad. En tussen de bouwdagen door hadden we ook nog leuke cultuuruitjes, zoals naar een lokale markt, een wildpark, een best wel rijke school en een berg met een heel mooi uitzicht.
Elke werkdag was er een groepje uit de groep die ging die ochtend leuke dingen doen met de lokale kinderen zoals, spelletjes of een verhaal vertellen. Het gehele kinderwerk sloten we af met een kinderwerkfeest. Met leuke spelletjes. Al met al vonden we dit een hele leuke reis en we zullen deze ervaring niet meer vergeten. We praten er graag met jullie overna.
Lijkt het je ook leuk om zo’n onvergetelijke reis te maken en ben je bijna 16 jaar of ouder dan kan je voor informatie contact op nemen met Johanna Ekas telefoon 0516541585.
Helaas hebben we nog geen nieuwe groep die wil gaan bouwen samen met World Servants.