Laden Activiteiten
Dit activiteit is voorbij.

NIEUWE PRIKKELENDE VERHALEN OVER DE ADEL

Het luide applaus na zijn eerste optreden vorig jaar in de volle St Piter in Ureterp was duidelijk: Bearn Bilker moet wéér langs komen. Nu, de meesterverteller komt terug en wel op donderdag 23 januari 2020. Met nieuwe verhalen over de Friese adel en al hun Nederlandse en Duitse vertakkingen.
Laat u meeslepen in de intriges in de adellijke families, de liefdesverhalen, de huwelijken om geld, de hofmakerijen, de etiquette en bovenal alles wat anders verloopt dan gepland.
Bearn Bilker weet als geen ander een saaie lijst van bekende en onbekende namen uit het verleden tot leven te brengen en ons deelgenoot te maken van hun besognes. En met hen verhalen over het aardse leven van eeuwen terug. Nooit saai, en altijd met vol humor verteld.
Kortom, ‘St Piter staat open voor iedereen’ nodigt u van harte uit om 23 januari naar de monumentale kerk te komen. Voor de entree van €5 krijgt u ook nog een consumptie in een gebouw waarvan de muren ongetwijfeld eeuwenlang heel wat verhalen over de adel hebben aangehoord.