Laden Activiteiten

Op dinsdagavond 21 juli jl. was er een informatie avond over de nieuwe Dorcas winkel die in Drachten van start gaat. Er waren meer dan 40 geïnteresseerden, waarvan velen zich direct hebben aangemeld als vrijwilliger om o.a. te helpen met klussen.

Een week later werd er gestart met schilderen van wanden, schoonmaken van de kantine en het kantoor, toiletten werden gereinigd en er werd zelfs al een start gemaakt met het sorteren en prijzen van boeken.

Vanuit verschillende Dorcas winkels in het land zijn goede en verkoopbare goederen gespaard, die nu al aan de Hemmen 10B staan.

Vanaf eind augustus wordt er iedere dinsdag en woensdag geklust in dit pand, dat nu nog een kale ruimte is, maar waar een prachtige kringloopwinkel wordt gerealiseerd.

Dorcas is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met schilderen, timmeren en eenvoudig elektrawerk. En natuurlijk mag u zich ook aanmelden als vrijwilliger om straks te helpen in de winkel. We kunnen nog veel handen gebruiken!

Voor informatie: Mathilde Krijgsheld 06- 3000 8106,  of mail naar bestuur-drachten@dorcas.nl  of kom langs op dinsdag of woensdag tussen 9.30 uur en 15.00 uur aan de Hemmen 10 B. De koffie staat klaar.

Hartelijke groet

Frans Koedijk, Richard Niemeijer, Henk v.d. Wielen en Mathilde Krijgsheld