Laden Activiteiten
Dit activiteit is voorbij.

In de afgelopen weken zijn ouderlingen en contactpersonen op pad gegaan om bij ieder een uitnodiging voor de Agapèmaaltijden aan te bieden. In het vorige kerkseizoen was er een overweldigend enthousiasme om deel te nemen aan deze maaltijden en hebben we met elkaar van mooie ontmoetingen, goede gesprekken en heerlijke hapjes genoten. Steeds weer werd er gezegd: dit is voor herhaling vatbaar. Vandaar dat we ook in dit seizoen graag met elkaar de maaltijd delen. Inmiddels is er een eerste avond geweest bij Evie de Jong die ons gastvrij heeft ontvangen met een mooie en smakelijke amuse.

De avond van donderdag 16 januari is al vol met aanmeldingen. Maandag 27 januari komt te vervallen wegens gebrek aan aanmeldingen (en bovendien is er dan bibliodrama in De Mande). Wanneer jij of u wilt meedoen op woensdag 26 februari, of vrijdag 20 maart, of maandag 23 maart wil ik u vragen mij een berichtje te sturen, u kunt meerdere data van voorkeur uit de beschikbare data opgeven.

Deze data zijn nog ver weg, dat weet ik, maar het is goed een totaal overzicht te hebben om een goede indeling te kunnen maken. Het vorige seizoen heeft ons geleerd dat er avonden waren waar te veel aanmeldingen voor waren zodat er geschoven moest worden. We gaan met maximaal 12 personen aan tafel. Als er veel aanmeldingen zijn organiseren we met heel veel plezier nog extra avonden.
Doet u ook mee? Enne: wie neemt u mee? Nodigt u uw (klein)kind of buurjongen ook uit om met u mee te gaan (vanaf 12 jaar)?
Ik kijk met spanning naar de mailbox!
Vrede en alle goeds,
Toos Hoogesteger, kerkelijkwerkertoos@gmail.com