30 september en 10 oktober 2019 Bijeenkomst Drachten en Buitenpost nieuwe woning voor mensen met beperking

Zelfstandig wonen mét begeleiding. Dichtbij je ouders en familie in Drachten of Buitenpost. Is dit iets voor jou? Sprank komt graag in contact met mensen met een verstandelijke beperking die een passende en mooie woonplek zoeken. Kom naar de informatiebijeenkomst op maandag 30 september in Buitenpost of donderdag 10 oktober in Drachten.
Bij voldoende belangstellenden, kunnen de plannen voor een nieuwe locatie in Buitenpost en Drachten concreet gemaakt worden. Zowel in Buitenpost als in Drachten is contact met ouders van (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking. Samen denken we na hoe de woning eruit moet komen te zien en welke begeleiding nodig is. Bewoners en hun familie spelen een belangrijke rol in het vormgeven van de nieuwe woning en de zorg en begeleiding.
Buitenpost
De plannen in Buitenpost worden al concreet. Sprank is van plan om aan de Kerkstraat, op de voormalige Aldi locatie, een nieuwe woning te bouwen. Een centrale plek, midden in het dorp.
Sprank
Gedreven door Gods liefde biedt Sprank zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Een veilig thuis waar bewoners begeleiding krijgen die ze nodig hebben om een betekenisvol leven te leiden. Sprank is een kleinschalige, landelijke organisatie met veel ervaring in de gehandicaptenzorg.
Informatiebijeenkomst
Bent u op zoek naar een woning met begeleiding? Van harte welkom op de bijeenkomst op maandag 30 september 2019 om 19.30 uur in de Fonteinkerk (De Achterkant 48) in Buitenpost. Of op donderdag 10 oktober 2019 om 19.30 in Bethel (De Bolder 75) te Drachten. Aanmelden is niet nodig.
www.stichtingsprank.nl/buitenpost of www.stichtingsprank.nl/drachten