1 juli Bijeenkomst Buitenpost nieuwe woning voor mensen met een beperking

Persbericht

Zelfstandig wonen mét begeleiding. Dichtbij je ouders en familie in Drachten of Buitenpost. Is dit iets voor jou? Sprank komt graag in contact met mensen met een verstandelijke beperking die een passende en mooie woonplek zoeken. Kom naar de informatiebijeenkomst op donderdag 13 juni in Drachten of maandag 1 juli in Buitenpost.

Bij voldoende belangstellenden, kunnen de plannen voor een nieuwe locatie in Buitenpost en Drachten concreet gemaakt worden. Zowel in Buitenpost als in Drachten is contact met ouders van jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Samen denken we na hoe de woning eruit moet komen te zien en welke begeleiding nodig is. Bewoners en hun familie spelen een belangrijke rol in het vormgeven van de nieuwe woning en de zorg en begeleiding.

Sprank Gedreven door Gods liefde biedt Sprank zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Een veilig thuis waar bewoners begeleiding krijgen die ze nodig hebben om een betekenisvol leven te leiden. Sprank is een kleinschalige, landelijke organisatie met veel ervaring in de gehandicaptenzorg.

Informatiebijeenkomst Bent u op zoek naar een woning met begeleiding? Van harte welkom op de bijeenkomst op donderdag 13 juni 2019 om 19.30 in Bethel (De Bolder 75) te Drachten. Of maandag 1 juli 2019 om 19.30 uur in de Fonteinkerk (De Achterkant 48) in Buitenpost. Aanmelden is niet nodig. www.stichtingsprank.nl/buitenpost of www.stichtingsprank.nl/drachten