ZWO groep

ZWDZWO dienst 17 maart 2019.
In deze dienst staat het ziekenhuis in Kenya centraal. Hennie Dillingh gaat al een aantal jaren hiernaartoe om er te werken en het personeel te begeleiden met de bevallingen en de zuigelingenzorg. De diaconie steunt dit ziekenhuis met een jaarlijkse vaste bijdrage en de ZWO verzorgt de kerkdiensten voor de projecten die worden gesteund door de diaconie om de gemeente te betrekken in de werkzaamheden van de verschillende projecten.
We zien een aantal foto’s die Henny heeft gemaakt via de beamer en kunnen zien dat Henny deze keer van het geld stoelen heeft gekocht voor het ziekenhuis. Veel kinderen dragen de gebreide mutsjes, vestjes en sokjes die hier gebreid zijn. Dus er kan verder worden gebreid voor deze kinderen! Men is er erg blij mee!
De collecte in deze dienst is bestemd voor het ziekenhuis en heeft € 160,- opgebracht. De diaconie verhoogt dit bedrag naar € 250,-. Bij de uitgang van de dienst krijgt iedereen een mooie boekenlegger mee naar huis.  Er is een gelukspoppetje opgeplakt uit de Wereldwinkel. Op de boekenlegger staat de tekst:“ Hoop niet zonder wanhoop, en wanhoop niet zonder hoop.” 

De vastenkalender die op de 3 zondagen voor Aswoensdag in de kerk gekocht kon worden heeft €  213,- opgebracht. Er zijn 70 kalenders verkocht, Ook dit geld is bestemd voor het ziekenhuis in Kenya. De ZWO groep heeft de kalenderbladen samengesteld en Anja Groen heeft de Lay-out gedaan. De drukkosten betaalt de diaconie zodat de volledige opbrengst van de kalender naar het goede doel kan worden gestuurd.

Namens de ZWO, Jetske van der Beek