Klaar voor de reis naar Zambia

World Servants

 

Krijn en Mirte zijn klaar om op reis te gaan naar Zambia. In het weekend van 5 mei zijn ze naar het kennismakingsweekend geweest, waar ze de rest van hun groep ontmoet hebben. Ze kwamen erg enthousiast weer terug. Krijn: ik vond het supergezellig, hele aardige mensen, ik kan niet wachten om op reis te gaan. Mirte: de groep lijkt heel gezellig en binnen kort spreken we nog een keer in Dokkum af. Mirte doet ook mee aan de 2020 challenge. Hiervoor moet ze allemaal opdrachten uitvoeren.
Op dit moment staat er al € 6547.02 op de rekening van WS.   € 5010.- is nodig voor de reis en ze willen nog € 2000.- voor de challenge.  Dit gaat zeker lukken.  Mirte is nog aan het koekjes bakken en krijgt nog geld van de 40 dagentijd.  Krijn heeft nog ruim € 200.- van zijn lege flessenactie en Jak heeft een driegangendiner verzorgd, wat € 150,- heeft opgeleverd.
Iedereen bedankt die ze gesponsord hebben waardoor Krijn en Mirte deze onvergetelijke reis kunnen maken. Maar wij laten ze niet zomaar gaan.  In de dienst van zondag 30 juni in de St Piter willen we ze graag uitzwaaien en een gezegende reis toewensen.
Op 5 augustus vertrekken ze met de bus om 12.30 uur uit Utrecht naar Brussel. Om 19.35 uur vliegen ze naar Addis Abeba en op 6 augustus vliegen ze om 09,25 uur naar Lusaka. In Lilanda gaan ze twee klaslokalen en een lerarenwoning bouwen.
Lijkt het je ook leuk om met World Servants op reis te gaan en wil je dit met behulp van acties realiseren dan wil ik jullie daar graag bij helpen en jullie graag (eventueel met je ouders) op donderdag 20 juni om 20.00 uur in het jeugdhonk van de Mande ontmoeten.  Voor vragen: bel gerust 0516-541585
Groet Johanna Ekas,  World Servants Bakkeveen.