28 januari Uitnodiging: avond met ds. Wim Beekman

Hartelijke uitnodiging om dominee Wim Beekman te ontmoeten op maandag 28 januari 2019 in onze streek. Ds. Wim Beekman is sinds enkele maanden voorzitter van de Protestantse Kerk te Friesland. Tevens is hij op zoek om het belang en de positie van de plaatselijke kerk te bevorderen. Daarom wil hij graag naar onze streek komen om ons te ontmoeten en om op zoek te gaan naar ideeën voor de plaatselijke kerk en gemeenten.
Daarom willen de voorgangers van de streek alhier u van harte uitnodigen deze avond te bezoeken , met ds. Wim Beekman kennis te maken en met elkaar ideeën uit te wisselen.
Ds. Wim Beekman is onder meer bekend van zijn column in de Leeuwarder Courant op zaterdag. In zijn columns weet hij op toegankelijke wijze ervaringen van geloof en hoop ter sprake te brengen. Deze avond is een vervolg op de bezinning in januari 2017 ‘hoopvol op weg naar 2025’ in Donkerbroek. Toen is een begin gemaakt om struikelblokken in onze gemeenten op te ruimen en hoopvol op weg te gaan naar 2025. We zijn nu bijzonder blij om u uit te nodigen en wij hopen dat u deze avond wilt bijwonen.